Onze cultuur

Onze kernwaardes

Een viertal pijlers vormt het stabiele fundament onder onze organisatie. Vier kernwaardes die iedereen laten zien waar we als EQIN voor staan, hoe we ons werk doen en wat klanten van ons kunnen verwachten. Het is als het ware een richtinggevend kompas waardoor we op koers blijven en kunnen sturen op steeds ambitieuzere doelen. Want we willen vooruit, altijd, maar wel samen met en nooit ten koste van mens, natuur en veiligheid. Bevlogen en betrokken realiseren wij veilige, duurzame en innovatieve oplossingen voor vaak complexe, industriële uitdagingen van onze zakelijke partners.

Vakmanschap

We zijn resultaatgedreven vakmensen die continu willen verbeteren. Door onze kennis te vergroten én te delen groeien we als mens en als organisatie.

Passie

We denken in oplossingen en werken met passie en de juiste klantfocus. Externe én interne klanten waarderen de positieve inzet van onze mensen.

Veiligheid & Duurzaamheid

We werken veilig en duurzaam, want we hebben maar één planeet aarde en daar hebben wij als EQIN een grote verantwoordelijkheid.

Betrouwbaarheid

Afspraak is afspraak, dat is bij EQIN nooit anders geweest en dat is waar iedereen – zowel klanten als medewerkers – op mag vertrouwen.

Visie

Bij EQIN geloven we dat onze specialistische kennis en het zorgvuldig samengestelde productaanbod de ideale drivers zijn voor individuele én bedrijfsmatige groei. Wij helpen industriële professionals en bedrijven
vooruit. Wij maken dat ambitieuze mensen kunnen excelleren in hun vakgebied en kunnen (door)groeien in hun sector.

Onze medewerkers zijn – ongeacht welke functie – specialist én ondernemer. Wij zorgen dat iedereen zijn of haar kwaliteiten optimaal
kan inzetten. Daarbij bieden we alle kansen, zowel qua vrijheid als opleidingen en begeleide loopbaanontwikkeling. Dat alles geeft, in combinatie met de dagelijkse uitdaging, energie.

Ambitieus doel

Er is maar één aardbol en daar moeten we – met oog voor de generaties na ons – zuinig op zijn. Bij alle producten die wij verhuren en adviseren, geldt dat we constant kijken of er betere, minder belastende alternatieven voorhanden zijn. We investeren consequent in onze verhuurvloot zodat alle equipment optimaal aansluit op de veranderende eisen en wensen van de klant waarbij duurzaamheid een steeds belangrijkere factor wordt. Uiteraard zoeken we naar de juiste balans, want het moet ook realistisch zijn. De klant bepaalt uiteindelijk het tempo, maar het doel van EQIN wat we nastreven is dat in West-Europa iedere professional in de industrie bijdraagt aan een duurzamere toekomst door het gebruik van onze oplossingen.

Beelden zeggen vaak meer dan woorden.
Bekijk de video en je weet wat we doen
en direct ook het hoe en waarom.
Enjoy en join EQIN!

Onze 6 beloftes aan jou

Doen wat je zegt en zeggen wat je doet, zo simpel is het wat ons betreft.

Een groene koers

We trekken samen met je op en alles wat wij doen, doen we in lijn met de duurzaamheidsgedachte en met ieders veiligheid op het netvlies. Als jou dat past, dan pas jij bij EQIN.

Groei en winstgevendheid

EQIN is een financieel gezonde, slagvaardige organisatie. We openen steeds meer vestigingen en we groeien door. En als wij groeien, dan groei jij met ons mee!

Nieuwste technologie

Alles wat wij verhuren moet van topkwaliteit en in topconditie zijn. Dat is wat onze klanten van ons verwachten en dat betekent dat je dus altijd werkt met state-of-the-art equipment.

Loopbaanperspectief

Als je, eenmaal aan boord, na verloop van tijd door wilt stromen naar een andere functie dan werken we daar – middels trainingen en coaching – graag aan mee. Want talent laten we niet zomaar gaan.

Transparantie

Alle relevante bedrijfsinformatie wordt volledig transparant (via de nieuwsbrief en via Teams als Message To Organization) gedeeld.
Van elkaar weten wat er speelt en helder
communiceren werkt!

Uitdagend werk én tijd voor fun

Hard werken combineren we met tijd voor
ontspanning. Maandelijks organiseren we een vrijdagmiddagborrel op de vestiging(en) en tijdens de bedrijfsbarbecue treffen alle collega’s elkaar. De ideale work-lifebalance!

Bekijk nu onze
vacatures

Lekker
makkelijk
toch?