9 redenen om bij EQIN te werken

Z

Leuk en uitdagend werk zorgt voor positieve energie

Elke dag met je ziel onder je arm hetzelfde kunstje doen, daar wordt niemand vrolijk van. Bij EQIN garanderen we je dat elke dag anders is en dat je al je creativiteit nodig hebt om alles keer op keer weer in goede banen te leiden. Uiteraard sta je daar niet alleen voor, want je werkt samen met ervaren collega’s. De geweldige teamspirit maakt dat we de beste verhuurder van professionele industriële apparatuur zijn in de markt!

Z

Het draait om meer dan enkel kennis

Bij EQIN werken vakmensen. De voor een functie benodigde kennis heb je als het even kan al bij binnenkomst en anders helpen we je te groeien in de richting die jij wilt. Maar kennis alleen is niet zaligmakend, je moet in elk geval ook een gezonde dosis humor meebrengen. Dat is niet alleen prettig voor jezelf, maar ook voor je naaste collega’s en onze opdrachtgevers. Want zeg nou zelf, van chagrijn wordt niemand vrolijk toch?

Z

Onbegrensde doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

Talent wordt door ons herkend en krijgt alle kans om te groeien middels trainingen en opleidingsprogramma’s. Passend bij je functie én je persoonlijke interesses en ambities. Wij zijn een jonge organisatie (met een rijke historie), maar kennen toch al vele voorbeelden van medewerkers die binnen EQIN verschillende functies hebben vervuld. Omdat ze toe waren aan iets anders, klaar voor de next step. Zonde om je om die reden te laten gaan, dan bieden we je liever iets nieuws aan.

Z

Zelfstandig aan de slag én goede collega’s om mee te sparren

Je staat voor je job, maar we zeiden het al eerder: bij EQIN sta je er zeker niet alleen voor. Je kunt terugvallen op een professionele organisatie die je op alle fronten kan ondersteunen en je hebt heel veel collega’s die bereid zijn om je te helpen en hun kennis maar wat graag met je delen. We staan voor elkaar klaar, maken onze beloftes waar en vieren samen de successen.

Z

Alles draait om onze mensen én veiligheid

We leveren producten waarmee mensen veilig moeten kunnen werken. Daar moet men blindelings op kunnen vertrouwen en dus wordt alles door ons consequent getest zodat alles in topconditie is. Veel van onze eigen mensen volgen veiligheidstrainingen en zijn VCA gecertificeerd. Dat is een voorwaarde om in deze sector te kunnen werken, zeker wanneer je een fabrieksplant bezoekt. Onze opdrachtgevers verlangen dat van ons, en terecht. Jouw veiligheid is onze zorg! Elke maandag beginnen wij tevens de week met een veiligheidscall, waar eventuele zorgen geuit kunnen worden. Zo zorgen wij dat jij zonder zorgen je werk kan doen.

Z

Duurzaam vooruit in een dynamische wereld

De industriële sector is altijd in beweging. De dynamiek – met shutdowns en innovatieve projecten – vraagt om onze high-end verhuuroplossingen. Industriebedrijven dragen in grote mate bij aan onze economische welvaart, maar hebben veelal van oudsher geen groen imago. Daar wordt hard aan gewerkt om dat te veranderen. EQIN maakt dat iedere professional in de industrie kan bijdragen aan een duurzamere toekomst door het gebruik van onze oplossingen.

Z

Ondernemerschap wordt gezien en gestimuleerd

Met meelopers kunnen we niet zoveel, met meedenkers wel! Met mensen die de kar willen trekken, alsof het je eigen bedrijf is. Dat is het in feite ook, want wij allemaal samen zijn EQIN. We kunnen nog zo’n prachtige verhuurvloot hebben, zonder onze specialisten – van magazijn tot sales en projectmanagement – zouden we weinig toegevoegde waarde leveren. Wij worden blij van mensen die kansen zien én kansen pakken. Mensen die positieve kritiek geven waar we allemaal beter van worden, dat helpt ons vooruit.  

Z

Maximale flexibiliteit, werken waar je maar wilt

Natuurlijk vragen sommige functies om aanwezigheid op locatie, maar daar waar dat niet noodzakelijk is heb je de vrijheid om te bepalen waar je de werkzaamheden uitvoert, uiteraar altijd even in overleg. We gaan ervanuit dat jij als geen ander kunt inschatten of het slim is om het werk een dag op kantoor, thuis of bij een klant uit te voeren. EQIN heeft meerdere vestigingen, dus je kunt ook tussen de kantoren pendelen.

Z

Fijne werkomgeving en alle moderne tools om optimaal te kunnen presteren

Een goede werkplek die voldoet aan alle ergonomische eisen is – zo vinden wij – van groot belang om je werk goed te kunnen doen. Comfort, fraaie kleuren, licht(inval), aan alles hebben we gedacht. Vaak breng je op een doordeweekse dag meer tijd door op je werk dan in je gezellig ingerichte woonkamer thuis en dus kan een beetje sfeer geen kwaad. Wij voorzien je van alle moderne tools én goede koffie zodat jij met plezier aan de slag kunt.