Accountmanager regio West

Jij voelt je verbonden met jouw klanten, denkt mee met hun huidige obstakels én die van de toekomst. Want daar ligt jouw kracht, jij denkt vooruit! Met jouw energie weet jij ook nieuwe klanten te enthousiasmeren: de combinatie van kennis, passie en durf… Dat is wat jou kenmerkt als Accountmanager! Check onze vacature en kom werken bij United Rentals!
Als Accountmanager:

Ga je op bezoek bij Asset Owners, Contractors én nieuwe klanten. Jouw focus ligt op het conceptueel adviseren, meedenken met de klant en een passende oplossing bieden.

Jouw doelen en werkzaamheden:

  • Blijf voorop in de markt: Houd markt- en productontwikkelingen scherp in de gaten en speel in op nieuwe kansen;
  • Bezoek, verken en werk samen: Ga op pad om bestaande en potentiële klanten te ontmoeten, ontdek met je team waar kansen liggen en hoe je daarop kunt inspelen.
  • Verbind: Fungeer als de verbindende schakel tussen de klant en de interne organisatie;
  • Stel ambitieuze doelen: Plan en bereik strategische verkoopdoelen voor zowel korte als langere termijn in jouw regio en pak kansen aan om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Stimuleer technische vooruitgang: Werk samen met productspecialisten om projecten naar een hoger niveau te tillen;
  • Houd je sales funnel scherp: Volg offertes nauwkeurig op en zorg voor een accurate administratie in het CRM-systeem.

Ons aanbod:

De overname van EQIN | Indu-Tools Group door United Rentals Europe biedt mooie kansen voor jouw carrière! Door middel van cursussen, trainingen en opleidingstrajecten kun je in jouw tempo groeien in je huidige rol of doorstromen naar andere functies.

Je kunt als Accountmanager rekenen op een maximaal salaris van € 5.500 bruto per maand, op basis van 40 uur per week. Daarnaast bieden wij je een uitstekende bonusregeling. Onze secundaire voorwaarden lichten we graag toe in een persoonlijk gesprek.

Jouw profiel:

De combinatie van kennis, passie en durf is wat jou kenmerkt als Accountmanager!

Daarnaast beschik je over:

  • Een sterke commerciële drive en ambitie;
  • Aantoonbare affiniteit met techniek/industrie;
  • Hbo werk- en denkniveau;
  • 5+ jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Overtuigingskracht en doorzettingsvermogen.

Tenslotte geven we de voorkeur aan een kandidaat die woonachtig is in West-Nederland en uiteraard ben je voor deze buitendienstfunctie in bezit van rijbewijs B!

Wie en wat is United Rentals?

United Rentals is de grootste internationale verhuurder van apparatuur voor de industrie, denk hierbij aan generatoren, lichtmasten en lasmachines. Hiermee ondersteunen wij onze klanten bij dagelijks onderhoud en projecten.

EQIN | Indu-Tools Group is sinds december 2023 onderdeel van United Rentals Europe. Actief in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Engeland.

De industriële verhuur is een dynamische tak van sport. Onze cultuur kenmerkt zich dan ook door aanpakken: recht voor z’n raap en samen de schouders eronder zetten, gepaard met een flinke dosis humor! Wij hechten er veel waarde aan om samen als team successen te behalen én te vieren.


Meer weten over de rol van Accountmanager bij United Rentals?

Kom in contact met Sanne Becht, Personeelscoördinator: 06 58 88 46 48 (WhatsApp, smsen en bellen). Mailen doe je naar: Recruitment-Eqin@eqin.eu. We leren je graag kennen!

Botlek Rotterdam, Moerdijk
Sales

REGIO:

Zuid-Holland , Noord-Holland

VACATURETYPE / FUNCTIETYPE:

Contract 

WERKUREN:

Fulltime

WERKDAGEN:

Dag

STARTDATUM:

Per direct

CONTACTPERSONEN:

Sanne Becht
tel:
mobiel: 0658884648
Botlek Rotterdam, Moerdijk
Sales
Snel solliciteren
Whatsapp solliciteren

REGIO:

Zuid-Holland , Noord-Holland

VACATURETYPE / FUNCTIETYPE:

Contract 

WERKUREN:

Fulltime

WERKDAGEN:

Dag

STARTDATUM:

Per direct

CONTACTPERSONEN:

Sanne Becht
tel:
mobiel: 0658884648